diumenge, 15 de juliol del 2012

Una nit amb " glamour"

El jardí preciós, les llums brillants, la taula ben parada: tota blanca, estovalles, plats, vasos i copes transparents i els coberts fent de mirall, reflectint les bombetes.
Tots volíem seure a taula. El bufet fred, prometia un àpat a gust de tothom. Sopes fredes, escabetxos de peix , rostits de carn amb les salses corresponents i una carta de vins espectacular.
El meu projecte de poder fotografiar una lluna en la seva plenitud, doncs les dates no fallaven, va ser un fracàs total.
Fins i tot la pluja, embolcallada per un cel rosat  i gris va voler fer acta de presencia, això si, ens va deixar sopar, sense haver de fer les temudes corredisses, que més de un invitat havia pronosticat.
A les postres, ja dins del saló, fins hi tot varem poder escoltar un petit concert de dues guitarres, detall que tots van aplaudir.
I..una vegada deixat constància en el meu bloq de l'agraïment de totes les que any rere any ajudem a la Mª Àngels quan arriba Temps de flors a Girona, només em resta acabar aquest petit recull de pensaments i records dient ....moltes, moltes, moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada