dimarts, 25 de juny de 2013

Dedicat a la Mª Àngels Perpinya


Entre perfums i música, la riuada de visitants intenta percebre tota la bellesa dels magnífics claustres de la Catedral.
Pedres, eures, flors quasi bé perfectes, cada una en el seu lloc, estàtiques i sabent  que el seu final  està arribant, però generoses, exhibint tota la seva bellesa.
I...vet aquí, que una vegada més, la gran imaginativa i les teves mans, plenes de aquest do que la vida t’ha regalat, van plasmant,  moment a moment,  tot aquest concert  que fa molts i molts anys els capitells van entonant.  Una melodia que no s’acabarà mai.
No més tu has sabut escriure entre roses i fulles de magnòlia, aquestes  tonades que per uns dies, s’han deixat sentir en aquest magnífic i sagrat lloc de la nostra Girona, que si va ser  tres vegades  immortal, no dubtem, ni per un moment, que el teu nom també perdurarà en els arxius de “Girona, temps de flors”
Gràcies amiga nostra perquè un any més, has volgut tenir-nos al teu costat i gaudir del privilegi d’ajudar-te en aquest repte, que quan arriba el mes de maig, a casa nostra i, mai tan ben dit, tot  són  flors i violes.
Gràcies, de veritat, Mª Àngels.
                                                                    
                                                                                     

                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada