dilluns, 3 de juny del 2013

Pot ser...massa feina ?

M'agrada estar enfeinada, tenir el cervell despert i entretingut en mil i una idees, però això fa que no pugui escriure tantes vegades com voldria.
Des de l'última entrada al meu blog he fet moltes coses que vull deixar... com ho diria ? anotades...? recordades...? aplegades...? tenir presents...?
Ha passat "Girona, temps de flors" , per cert, el projecte presentat i executat per la Mª Àngels, amb la nostra ajuda, va ser tot un èxit... Com no podia ser d'una altre manera...!Els Claustres de la Catedral , les seves pedres, la seva música gregoriana enbolcallada amb les roses més boniques que pugueu imaginar...!

També vull escriure quatre ratlles, per deixar un record de la nostra estrena, el primer treball dirigit per en Jesús Ciuró i escollit també per ell " Sense pietat ". Una adaptació de l'obra escrita per en Reginald Rose " 12 sense pietat".
Després d'estar treballant molt de temps, sense pressa però sense pausa, va arribar el moment de posar fil a l'agulla, que diem, i estrenar.
El 30 de maig en el petit teatre d' Espai-Caixa varem fer la segona representació. La primera va tenir lloc a Vidreres.
Tot ha estat com un somni, doncs encara tenim dubtes de si som capaços o no, de sortir a escena per fer una "obra de veritat" De totes maneres, penso que sempre en tindrem, pot ser no creiem massa en nosaltres...? En les nostres possibilitats...?
Tenim més projectes, la cosa no s'acaba aquí...una vegada hem començat, ens costarà parar. Us ho ben asseguro...!

2 comentaris:

  1. Això que us passa és el trac, ben conegut per tots els actors. O sigui que és una mostra de que sou realment actors amb totes les seves conseqüències.

    ResponElimina
  2. No t'aturis mai Josy. No en tinc cap dubte que ho faràs i molt bé a més. Tan sols desitjo seguir sent t'estimoni de les teves aventures!
    Endavant!!!

    ResponElimina