dilluns, 20 d’abril del 2009

Ja tinc una amiga.....!!!!!!

Es la meva primera amiga, tot es començar. La bona veritat es que encara no ho he dit a pràcticament ningú, però he de confessar, que ja he identificat a la "fan" es la Cristina....si si la Cristina la que fa tants anys viu al Pallars Sobirà.

Be encara estic amb ple rodatge, quant en sabré més seré més atrevida i faré les meves intervencions mes llargues i segurament mes interessants.

divendres, 10 d’abril del 2009

En record d'en Xavier Pla

Aquest petit escrit es com un homenantge al meu estimat professor de la escola "El galliner".Ell va ser el primer que va muntar el nostra bloc, Plus 65 blogspot, està obert i deu-n'hi-do les visites que varem tenir, al menys quan ell en portava el timó. Ara sembla ser que va passar "els trastos"a la Txell, la nova professora.
Qui ho tenia que dir que jo tindria el meu bloc propi i que gracies a la Rosa Mª Falgàs , la millor pedagoga que conec sobre la matèria, un dia podria editar-ne un. Es fantàstic.....gracies rosa Mª.!!!!!

dimecres, 8 d’abril del 2009

Altres projectes.

Doncs si, sembla que a mig maig tindré la sort de poder assistir a un cine-forum sobre " alzeimer". Això vol dir que, es parlarà del curt "Els peixos del riu Leteo", per què el tema de la " peli" es la malaltia.

La trobada serà a S. Cugat del Vallés. i han promès la seva presencia, en Pere Vilá i fins hi tot la Sra. Vilarasau, que gracies a ella i a tots plegats varem tenir l´honor de ser guardonats amb el primer premi de trobades de curts metratges sobre el tema.

No ho podré oblidat mai. Jo també era allà, actuant al costat de la Emma.

Trucada sorpresa.....

La sorpresa va ser molt agradable, no cal que os ho digui. El tema de la trucada va ser, l'aniversari de la meva estimada Emma.

Os ho explico, diumenge passat ella va fer 50 primaveres, i la Cristina , la que mou els fils de la web dedicada a l'actriu es va dedicar a trocar a totes les persones que per una cosa o altre volíem felicitar-la.

Com podeu pensar, em va semblar de perles. Així és que varem trobar-nos i amb la seva càmera varem gravar el meu petit missatge.

Diumenge, dia de festa per tothom, se li va fer entrega i crec que va ser un èxit.

Sense pensar-hi vaig tenir la sort de fer-l'hi arribar el meu " per molts anys Emma".